Informace pro návštěvníky

16.09.2012 00:00

Dle Stanov odsouhlasených na ČLSCH 16. 9. 2012 

Vás žádáme, jako pisatele textů, o písemný souhlas se zveřejněním komunikace, která má být vyvěšena na webových stránkách klubu pro informaci členů klubu i široké čtenářské veřejnosti. Komunikace bude vždy zveřejněna v kompletu v nezměněné podobě, s daty i s Vaším podpisem a v této podobě bude také k nahlédnutí nejen členům klubu, ale i široké veřejnosti, pokud k tomu dáte výslovně svůj souhlas. 
 
V opačném případě, podle platných zákonů ČR, není zveřejnění možné, došlo by k porušení osobních práv a svobod (nejen pisatele), listovního tajemství a samozřejmě by to bylo v rozporu s dobrými mravy. 
 
Prosíme proto vždy ke své připomínce, námětu, upozornění, otázce, či stížnosti připojit text, ze kterého bude jasně vyplývat, zda se zveřejněním souhlasíte či nikoliv.
 
Za dozorčí radu děkuji.
 
Mgr. Sylva Kristiánová

 
Citace textu Stanov odsouhlasených na ČLSCH 16. 9. 2012 - bod VII./1.  :
 
Výbor KABT text stížností týkajících se porušení stanov KABT a porušení OŘ spolu s předloženými důkazy stěžovatele uveřejňuje na webových stránkách KABT a na tyto stížnosti odpovídá ve lhůtě 14ti dnů. Až do úplného vyřešení stížnosti nebudou uveřejňována jména a konkrétní osobní údaje, aby v případě neshledání pochybení nebylo poškozeno dobré jméno dotčené osoby.